Fructe de mare, o doză de fericire

Dacă un lucru este cert acela este că fructele de mare ne aduc mari beneficii organismului. Studii realizate de-a lungul anilor ne demonstrează cum prezența fructelor de mare și a legumelor în mesele noastre, ne asigură o serie largă de avantaje pentru buna funcționare a corpului. Despre beneficiile consumului de fructe de mare puteți citi în blog-ul nostru din site, unde vă prezentăm ce impact deosebit au aceste mici delicatese asupra noastră. Doctorul Ramsey mărturisește că: ,, Mâncarea este medicina creierului. În viața de zi cu zi, factorul numărul unu pe care îl controlezi în ceea ce privește sănătatea ta mentală se află la capătul furculiței tale.” Astfel, suntem singurii care alegem cum să ne ajutăm organismul.

Fructe de mare, o doză de fericire
Fructe de mare, o doză de fericire

Fructele de mare sunt foarte variate, însă, toate sunt la fel de bune și benefice. Dar știți cum se spune: ,,ce este mult, strică”, iar acest lucru se aplică și în cazul consumului exagerat de fructe de mare. Indicat ar fi să le preparați de două ori pe săptămână, acestea oferindu-vă o doză de proteine de care organismul are nevoie de cele mai multe ori. Cum le puteți pregăti? Ei bine, pe Fish to Door găsiți cele mai gustoase rețete cu fructe de mare, de la cele mai simple, la cele mai puțin simple. Nu spunem complicate pentru că orice preparat prezentat de noi poate fi pregătit de oricine, într-un timp scurt. Iar aici intervine un nou avantaj al fructelor de mare.

Poate cele mai simple alimente de gătit sunt fructele de mare. Fie că alegeți paste cu scoici, scoici în sos, creveți pe grătar sau în sosuri, carne de crab, clești de homar, caracatiță coaptă, calamar umplut, ei bine, toate se prepară extrem de ușor și rapid, iar gustul…unul DEOSEBIT! Totuși, avantajele nu se termină aici, iar poate pentru unii dintre voi, acest ultim punct este cel mai important.

Fructe de mare, o doză de fericire
Fructe de mare, o doză de fericire

Comandă direct acasă fructe de mare

De pe Fish to Door puteți comanda fructele de mare preferate, cum de altfel și peștele dorit, acestea ajungând direct la ușa voastră în stare perfectă. Fie le puteți comanda separat, fie puteți alege mixurile de fructe de mare ce le conțin pe cele mai căutate. Sfatul nostru este să vă bucurați de gustul lor, să le preparați cu drag și să nu uitați să le adăugați meselor voastre săptămânale!  

Am aparut in...