Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Tot ce trebuie să știi despre o peste cu carne grasă este că e de un gust delicios! Chiar dacă uneori poate fi destul de ,,greu” pentru organism și ai senzația că mâncarea devine uleioasă, află că o peste grasă este un foarte bun aliment bogat în Omega 3 și vitamina A. Dacă îl vei asezona cu ingredientele potrivite și îl vei servi cu garnituri ușoare, ai siguranța că te vei grăbi de o carne să pregătească cu totul să-și petreacă totul. si pe Fish to Door .
Alege să îl pregătești pe grătar cu câteva legume proaspete fripte și săvur din plin acest delicios peste cu carne grasă. Crapul este renumit pentru frigezimea cărnii, pentru gustul și textura aceasta. Cei mai mulți îl preferă pe grătar, majoritatea beneficiilor nutritive rezistand timpul pregătirii. De ce fel de substanțe beneficiază crapul? Conține vitamine, proteine, acizi grași Omega-3, magneziu, fosfor și multe altele. Cert este că această peste este o minune în bucătărie și savurat de orice gurmand pasionat de preparate din peste gras.
Renumit în România și poate cel mai popular peste românesc, păstrăvul face ravagii cu carnea lui grasă și apetisantă. Peste de apă dulce, face parte din speciile care conține o cantitate mică de mercur, ceea ce îl face foarte sănătos pentru organism. Ce mai conține păstrăvul? Este recunoscut pentru acizi grași Omega-3, vitamina D și B12, acidul folic și proteine. Toate acestea aduc o serie de avantaje funcționării organismului. Peste de munte, păstrăvul poate fi savurat în mod special la saramura și pus pe grătar. Dacă încă nu ai gustat, te îndemnăm să o faci, este un preparat divin!
Macroul este unul dintre peștii cu carne grasă. Nelipsit de pe masa românilor în zilele de sărbătoare, macroul oferă gust în farfurie, iar pe lângă asta, poate fi pregătit într-o mulțime de moduri. Macroul conține, de asemenea, și o varietate de substanțe precum: seleniu, magneziu, fier și fosfor. În unele specii, 30 identificate, regăsim și vitamina A, potasiu, zinc și sodiu. Toate acestea fac din macrou o peste cu carne grasa cautat pentru savoarea lui.
Și pentru că ce-i mai bun păstrăm pentru la final, spunem că somonul este și el o peste cu carne grasă și poate cel mai râvnit și iubit peste din lume. Peste de ocean, somonul diferă prin culoare, unele specii fiind roz, altele roșii. Preparat în marile restaurant după cele mai săvuroase rețete, somonul conține niacină, vitamina B12, potasiu, fosfor și seleniu. Extrem de apetisant, această peste se bucură de aprecierea multor bucătari. Tu în ce fel ai alege să îl prepari?