Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
INGREDIENTE
Mod de pregătire
Se porționează fileul de cod în bucăți mai mici care se stropesc cu zeama de la 1/2 lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Se lasă să se odihnească așa 5-6 minute.
Pe un platou se așză făina.
Ouăle se bat bine cu un praf de sare și muștarul până rezultă o compoziție omogenă.
Se incinge uleiul într-o tigaie antiaderentă.
Fileurile de cod se trec prin făină, apoi prin compoziția de ouă și se rumenesc în uleiul încins, întorcându-le de pe o parte pe ceaaltă.
Opțional, după ce au fost trecute prin ouă, se pot tăvăli prin pesmet, dacă se dorește o crustă crocantă.
Se servesc alături de o piure clasică și salată de rosii, sau simple, cu lămâie.
Articol mai vechi Articol mai nou