Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Cum se prepară un calamar la tigaie?
Spala si curata calamarul foarte bine. Lasa-i tentaculele intregi si taie restul corpului in inele. Cu ajutorul unui prosop de bucatarie de unica folosinta, tamponeaza calamarul pentru a elimina surplusul de apa.
Intr-o tigaie incapatoare adauga uleiul si las-o sa se incinga. Adauga calamarul apoi untul, usturoiul si patrunjelul. Asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust. Lasa compozitia pe foc aproximativ doua minute, apoi adauga vinul si lasa totul sa fiarba timp de alte doua minute. Adauga apoi patrunjelul si stinge focul.
Cum se serveste calamarul la tigaie?
Asaza claamarul pe o farfurie alba, si adauga cateva felii de lamaie pe langa aceasta. Serveste-l alaturi de o garnitura de orez sau de paine de casa. Merge foarte bine alaturi de un pahar de vin alb, sec.