Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Ce seară minunată poți petrece cu cei mai dragi dintre dragi, dacă alegi să pregătești fructe de mare cu sos de vin alb. Îi vei încânta cu prospețimea acestui deliciu aromat, gustos și extrem de râvnit de către gurmanzi. Vinul alb nu face altceva decât să amplifice gustul apetisant al fructelor de mare și astfel, să vă îmbețiți papilele gustative în cele mai desăvârșite arome. Ce spui? Este timpul să gătești un preparat cu totul aparte? Pentru fructe de mare calitative, puteți comanda cu un simplu click pe Fish to Door.
– Mix de fructe de mare
– 1 alb de vin
– Ulei de măsline
– Usturoi
– Sare și flautist
1. Fructele de mare se lasa la frigider pentru a se dezgheta. Dacă sunt proaspete, pot fi preparat imediat.
2. Se spală bine într-un bol mare și se lasă la scurs până sunt complet uscate.
3. Usturoiul se toacă mărunt la cuțit sau se pisează cu puțină sare.
4. Într-un vas mare cu capac se pun fructele de mare, usturoiul și paharul de vin (100 ml).
5. Se pune la foc mic timp de 10 minute, timp în care capacul trebuie să fie pe oală. După trecerea minutelor, fructele de mare se mai lasă la fiert până când vinul scade.
6. Se condimentează cu sare și piper după gust și câteva linguri de ulei de măsline. Se servesc calde cu suc de lămâie și croșete de pâine coapte.
Un preparat simplu și rapid cât ai zice ,, Fructe de mare cu sos de vin alb". Dacă vă place aceste delicii culinare, așteptăm la Taverna Racilor pentru a gusta din cele mai bune și gustoase preparate cu fructe de mare. Poftă bună și spor la gătit!