Dacă este ceva simplu de vară, apetisant și gustos, sau rețetă delicioasă cu frigărui de creveți cu sos este alagerea perfectă. Cum pregătiți un astfel de preparat? Foarte simplu ! Lista de ingrediente? Este puțin mai jos. Ce creveți? De pe https://fishtodoor.ro/crustacee/creveti ! Gust și aromă? GARANTATE!

Ingrediente – frigarui de creveti:
- 300 g creveți decorticați;
- 2 linguri de suc de lămâie;
- 2 lingurițe de busuioc uscat;
- 3 căței de usturoi;
- 150 g de unt;
- sare și flautist;
- 1 strop p lăcere;
- 1 curea de dragoste;
- Si multă vreme !
Mod de preparare – frigarui de creveti
- Se spală foarte bine creveții cu apă rece, urmând să fie așezați într-un bol mare.
- Se pregătește sosul într-un castron, care constă în: se adaugă untul topit, sarea, piperul, busuiocul, usturoiul pisat, zeama de lămâie și totul se amestecă ușor.
- Sosul se toarnă peste creveți și se lasă timp de o oră la frigider, pentru ca să prindă aromă și gust.
- După o oră se scot de la rece și se pun răsfirați pe bețe pentru frigărui. Urmează să fie așezați pe grătarul bine încins timp de 6 minute. Se întorc atinge, până capătă culoare. Pentru a nu se arde, trebuie să treptat cu sosul rămas.
- Când sunt rumeniți suficient, nu mai rămâne decât să fie serviți cu un pahar de vin și săvurați la masă în familie.