Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Peștele afumat este printre cele mai bune alimente, atât pentru gust, dar și pentru calitate. De unde puteți cumpăra un astfel de produs pentru a pregăti cea mai bună ciorba de peste afumat? De pe Fish to Door cu un simplu click . Lista de ingrediente este destul de mică. Ne-am dorit să ofere o rețetă simplă ( ciorba de peste afumat ) pe care să o poată pregăti cu ce ai mai bun prin casă. Asigură-te că întâi de toate ai o pește bun pentru ciorba taraneasca , un macrou afumat este cel mai indicat pentru acest preparat culinar. Dacă ești gata, putem începe să bucătărim!
Lista de ingrediente – ciorba taraneasca- ciorba de peste afumat :
– 1 bucată peste afumată
– 1 ceapă
– 1 Morcov
– 1 dovlecel
– 1 roșie
– O cană de măzăre congelată sau proaspătă
– O cană de fasole roșie fiartă
– Un sfert de varză tăiată fâșii mărunte
– Uscatul leuștean
– Tarhon uscat
– 1 ardei roșu, galben și verde
– 3 cartofi
– 3 linguini de paste roșii
– 100 ml ulei
– Sare și flautist
– Pătrunjel verde
Cum vom prepara ciorba țărănească? Ei bine, pașii sunt foarte simpli!
Pentru început toacă mărunt ceapa, ardeiul, morcovul și roșia. Dovlecelul se taie cubulețe, împreună cu cartofii. Pregătește între timp o oală pe care o vei pune la încins cu uleiul tornat în ea.
Urmează să sotezi, „să tragi la tigaie”, ceapa și pătrunjelul. Ai grijă ca pătrunjelul să nu se ardă, va deveni amar. Când totul este călit, poți pune ardeiul pe care l-ai tocat mărunt. Când observă că totul sa înmuiat, poți torna peste pasta de roșii. Lasă să fiarbă puțin și amestecă ușor pentru a nu se arde. După aproximativ 5 minute, toarnă 2 l de apă fierbinte peste conținut și adaugă sare după gust.
Se lasă până când apa clocotește, adică circa 10 minute de fiert continuu. Când aceasta a clocotit, adaugă peștele afumat, ierburile uscate (tarhon și leuștean), roșia tocată, dovlecelul, cartofii și varza.
De ce am adăugat peștele afumat? Pentru a da un gust aparte ciorbei. Se poate pune și spre sfârșit, însă, dacă îl vei pune acum, ai siguranța că vei obține o aromă deosebită.
Când consideri că toate legumele au fiert, poți adăuga și fasolea cu mazărea. Se mai lasă pe foc până când se omogenizează tot conținutul. Nu uita să pui piper și pătrunjelul verde. Mulți preferă combinația cu leuștean verde. Alege ce fel de verdeață dorești, gustul va fi la fel de bun.
Ultimul pas: savureaza acest preparat cu familia la un pranz impreuna! Poftă bună!