Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Dacă stai la bloc și ești pasionat de gustul peștelui și aroma acestuia, ei bine, îți prezentăm sau rețetă delicioasă. Crapul este cunoscut că este cel mai bun bun pește că frăgezimii lui Astăzi îl pregătim sub formă de saramura cu roșii, ardei și usturoi, la tigaie, asta pentru că nu pot să-l prepari pe grătar.
⁃ alege cel mai frumos crap ;
⁃ 4 roșii;
⁃ 2 ardei;
⁃ 1 căpățână usturoi;
⁃ 1 ardei iute dacă mâncarea picantă este preferata ta;
⁃ 2 cimbru de foc;
Sare și flautist;
⁃ Ulei de măsline pentru a unge peștele.
Pentru început trebuie să cureți peștele, urmând să îl filetezi. Se condimentează cu sare și piper.
La încins vei pune o tigaie în care vei coace roșiile și ardeii. Acestea trebuie curatate de coaja si semințe și tăiate felii.
Peștele urmează să fie uns cu uleiul de măsline, ca în cele din urmă să fie pus pe grill. Este important să îl ungi ușor cu ulei pentru a nu se lipi. Atenție! Nu te grăbi să-l întorci. Când acesta este suficient de bine făcut și se desprinde singur, îl poți întoarce ușor.
Între timp pune la fiert o oală cu un litru și jumătate de apă. Când va da în clocot, adaugă legumele, sare și cimbrul. Se lasă la fiert până când totul scade treptat.
Când este gata se pune peștele peste legume și se adaugă usturoiul tăiat felii sau făcut mujdei.
Saramura de crap se servește cu un pahar de vin și nelipsita mămăliguță caldă. Poftă bună!