Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
O delicatesă culinară este reprezentată de rasă. Printre cei mai căutați de către bucătari și cu un gust fabulos, trebuie doar să fie corectă pentru a fi salvat. Dacă ai depus timp suficient și răbdare ca aceștia să aibă o carne fragedă și aromată, poți să îi asezonezi cu orice sos dorești. Schimbăm puțin clasicul „fripturi de pui sau porc” și astăzi pregătim raci prăjiți. Un preparat gustos, realizat doar câteva ingrediente.
Aveți nevoie doar de:
– Raci ;
– Făină;
– Sare și ulei. Chiar dacă lista este o scurtă, vă asigurăm un gust fabulos în farfurie. Dacă îți dorești o masă copioasă, ei bine, nu ezita să pregătești și o garnitură. Noi vă recomandăm legume aromate la cuptor sau chiar un mix de legume fierte, asezonate cu condimente. Vei avea parte de un preparat sănătos, bogat în masă nutritivă, care va fi și foarte delicios.
Într-o oală mare pune apa, în care vei presăra câteva foi de dafin (2-3), boabe de piper și câteva felii de lămâie. Când aceasta fierbe, adaugă racii întregi pe care i-ai spălat înainte. Se lasă la fiert până când se înroșesc complet. Urmează să îi cureți deschis cu coada. Se scot intestinele și carapacea. Trebuie ca în final să rămâi doar cu cleștii acestuia și cu racul în sine.
Pregătește compoziția pentru a îi praji. Făina trebuie asezonată cu apă, astfel încât să obții un fel de pastă peste care vei pune sărea și piperul. Racii se vor înmuia în aceasta și se vor pune la prăjit în ulei încins.
Se servesc imediat pentru a savura crusta. Poți servi acesti raci prajiti cu diferite sosuri și cu garnituri după propria plăcere.