Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Dacă ești deja aici cu siguranță vrei să afli despre această rețetă. În primul rând, conține unul dintre cei mai buni pești din Marea Neagră, pe care îl puteți găsi aici pe fishtodoor.ro . Carnea de lufar este renumită pentru frăgezimea apetisantă și gustul ei aromat și tocmai din acest motiv vrem să vă împărtășim sau rețetă simplă, dar totodată extrem de delicioasă. Te vei bucura din plin de savoarea lufarului. Rețeta este la noi, tu doar trebuie să o urmezi și să obții rezultatul mult dorit.
Ingredient:
Mod de pregătire
Trebuie mai întâi să acorzi atenție peștelui. Acesta necesită să fie bine spălat, curat și cel mai important, să fie bine uscat.
Pregătește o baie de vin alb pentru a frăgezi și mai mult carnea de lufar. Într-un bol toarnă un pahar de vin, adaugă sare, piper și câteva frunze de dafin. Amestecă bine și dacă îți dorești un plus de prospețime, poți adăuga și zeama de la o lămâie. Pune peștele în compoziție pentru 30 de minute, timp în care va absorbi aroma sosului.
Între timp trebuie să ai o tigaie bine încinsă în care vei așeza ușor peștele. Supraveghează-l permanent și ai grijă să nu se lipească.
Pentru sos este necesar să fie fierbi separat oțetul cu puțină apă, peste care vei pune sare, piper, 1 foi dafin, piper boabe. După ce se răcește, amestecă-l cu ulei, verdeață bine tocată și toarnă toată compoziția peste pește. Catofii îi vei aroma cu condimente și îi vei pune la cuptor.
Preparatul astfel este gata. GUST, AROMĂ și SAVOARE…!