Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
MOD DE PREPARARE – chef la cuptor
Se eviscerează un chef și se taie rondele .
Se storc cele două lămâi. O parte din sucul de lămâie se adaugă peste rondelele de pește.
Un vas termorezistent se unge cu puțin de măsline. Se adaugă rondelele de chef bine înmuiate în suc de lămâie și se condimentează cu sare, piper și se mai stropesc cu puțin ulei de măsline.
Vasul se introduce în cuptorul încălzit în prealabil la 200 grade Celsius pentru aproximativ 30 minute. Dacă rondelele nu sunt rumenite deasupra, mărim temperatura la 250 grade și îl mai introducem 10 minute în cuptor. Putem din când în când să ungem peștele cu sosul format în tavă.
Între timp se prepară un amestec din zeama de lămâie rămasă cu sare, piper, ulei de măsline și pătrunjel tocat. Pentru a fi mai diluat se poate adăuga apă.
Amestecul rezultat se pune deasupra rondelelor de chef proaspăt scos din cuptor.
Va dorim pofta bună!