Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Arta culinară este foarte diversificată și se adaptează plăcerilor fiecărei persoane. Cu toții iubim mâncarea tocmai pentru că aveam libertatea de a ne pregăti propriile mâncăruri, după preferințele personale. Astfel se întâmplă și cu ,,tigaia picantă', care nu, nu este o tigaie propriu-zisă, ci una dintre cele mai gustoase rețete culinare, a cărei aromă este de-a dreptul delicioasă. Dacă adori fructele de mare și iutele, ei bine, acest preparat este alagerea perfectă pentru masa ta. Urmărește indicații și vei avea parte de o tigaie picanta cu fructe de mare delicioasă!
Ingrediente-tigaie picanta cu fructe de mare:
În primul rând, creveții trebuie să fie deja preferați, astfel, se vor pregăti mult mai ușor. În tigaie vei adăuga uleiul de măsline și untul, peste care vei pune usturoiul pisat sau ușor zdrobit. Le vei lăsa la călit timp de aproximativ un minut. Ardeiul îl vei tăia sub formă de rondele și împreună cu roșiile și codițele de la pătrunjel, le vei pune în amestescul din tigaie. Toate se călesc pentru 3-4 minute.
După acest timp vei adăuga și fructele de mare; carnea de scoici și creveții prefierți. Totodată, nu uita să și condimentezi. Adică, vei pune peste întreg preparatul fulgii de chili, sare, piper și de asemenea vinul. Se lasă la fiert aproximativ 15 minute, iar la final vei presăra și restul de pătrunjel, tocat mărunt.
De obicei, acest preparat se servește cu felii de pâine coaptă și felii de lămâie, care să confere gustului un plus de prospețime. Este foarte simplu de realizat și într-un timp destul de scurt. Rămâne doar să îl săvurezi și să te bucuri de aromă sa delicioasă. Poftă bună!