Oferi
Oferiți detalii suplimentare despre oferta pe care o derulați.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
O rețetă nemaipomenită are că ingredient principal scoicile. Dacă îți place să gătești și adori gusturile, ei bine, nu mai sta pe gânduri și prepară acest fel de mâncare: scoici cu ciuperci . Te vei linge pe degete! Noi vă prezentăm lista de ingrediente și modul de pregătire, vă comandă pe Fish to Door cele mai bune scoici și începi să le gătești. Să începem!
Lista de ingrediente
– 2 kg de scoici
– 40 de grame de sare
– 300 de grame de ciuperci
– 2 cepe mari
– 2 căței de usturoi mari
– 4 linguri de smântână
– O jumătate de pahar de vin alb
– Cimbru, dafin, sare și piper.
Pasul 1 : se spală scoicile după modul indicat. Ai grijă să te cureți bine și să nu le folosești pe cei ce nu se desfac!
Pasul 2: se curăță ciupercile, urmând să fie feliate.
Pasul 3: se pune la încins o tigaie cu untul sărat în care vor fi călite ciupercile timp de câteva minute (10-15 minute).
Pasul 4: ceapa și usturoiul vor fi tocate mărunt.
Pasul 5: într-o oală mai mare se vor căli în unt ceaps și usturoiul. Ai grijă ca acesta să nu se ardă.
Pasul 6: se adaugă ierburile, vinul și smântâna și se lasă la fiert câteva minute. Amestecă ușor!
Pasul 7: se adaugă ciupercile și se amestecă până ce conținutul devine omogen.
Pasul 8: se adaugă scoicile și se gătesc la foc tare timp de 5-7 minute.
Pasul 9: aruncă scoicile care nu se deschid.
Pasul 10 : servește aceste delicioase scoici cu ciuperci cu un pahar de vin rece și voila!