Offer
Provide additional details about the offer you're running.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Provide additional details about the offer you're running.
Provide additional details about the offer you're running.
INGREDIENTE
Mod de preparare
Se porționează fileul de cod în bucăți mai mici care se stropesc cu zeama de la 1/2 lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Se lasă să se odihnească așa 5-6 minute.
Pe un platou se așză făina.
Ouăle se bat bine cu un praf de sare și muștarul până rezultă o compoziție omogenă.
Se incinge uleiul într-o tigaie antiaderentă.
Fileurile de cod se trec prin făină, apoi prin compoziția de ouă și se rumenesc în uleiul încins, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă.
Opțional, după ce au fost trecute prin ouă, se pot tăvăli prin pesmet, dacă se dorește o crustă crocantă.
Se servesc alături de un piure clasic și salată de rosii, sau simple, cu lămâie.