Offer
Provide additional details about the offer you're running.
This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.
Este timpul pentru un preparat aparte, pentru un gust rafinat pe care doar niște langustine cu unt și usturoi ți-l poate oferi. Vrei să-ți incanti familia cu deliciul unor fructe de mare de o frăgezime a cărnii de neînlocuit? Cauți să pregătești o farfurie demnă de cele mai rafinate gusturi culinare? Ei bine, cu acest fel de mâncare ai siguranța că vei da pe spate pe oricine. Atât de simplu de gătit, într-un timp extrem de scurt, dar și atât de gustos, încât vei vrea să-l mai faci și a doua, și a treia, și a patra oară. Ce spune lista de ingrediente?
Nu uită, pe blog găsești o mulțime de rețete pentru tine și cei dragi!
– 2 langustine
– 1 bucată unt
– 3 căței usturoi
– 2 ardei iuți uscați
– Ulei de măsline
– 1 legătură de pătrunjel
– Sare
– Suc de lămâie
Primul pas: se pisează usturoi cu un mic praf de sare.
Într-o tigaie vei topi untul și vei adaugă ulei de măsline, usturoiul pisat și cei doi ardei mici.
Al doilea pas: se pregătesc langustinele (se curăță, spală bine), urmând să fie adăugate în tigaie alături de usturoi.
Al treilea pas: se gătesc langustinele timp de 3 minute pe fiecare parte.
Al patrulea pas: când acestea sunt gata, vei pune peste pătrunjelul tocat mărunt și zeama de la o lămâie, dacă vrei ca preparatul să fie mai acrișor.
Patru pași simpli pentru a pregăti un fel de mâncare extrem de gustos și rapid. 15 minute și totul este gata! Poți servi cu o minunată pâine coaptă sau proaspătă, cu o garnitură de orez sau cartofi dulci aromați cu rozmarin. Te așteptăm și la Taverna Racilor pentru a gusta din cele mai bune preparate cu langustine cu unt și usturoi. Poftă bună!