38,13 lei 28,60 lei /buc
Stoc epuizat
Greutate | 0,25 kg |
---|---|
Calibru | 200-250g per pastrav taiat |
Originar de pe coasta pacifică a Statelor Unite, păstrăvul a fost introdus în Europa la sfârşitul secolului al nouăsprezecelea.
La exterior pastrav, la interior carne de somon. Greu de crezut, dar adevarat, datorita regimului sau special de alimentatie. Un pastrav afumat taiat bucati este o sursa importanta de acizi grasi Omega-3, vitamina D si multe altele.
Pastravul isi pastreaza aroma specifica, usor dulceaga si cu un miros fin de mal, iar pielea sa groasa pastreaza carnea din interior foarte frageda indiferent de metoda de preparare – grill, tigaie, cuptor.
Se poate servi alaturi de un pahar de Sauvignon Blanc sau Riesling.
Temperatura de pastrare: 0 – 4 grade C
Sunt esentiale pentru functionarea site-ului si trebuie sa ramana active in sistemul nostru.
Ele sunt create pentru a raspunde actiunilor tale. Datorita acestor cookie-uri:
ai acces la toate sectiunile site-ului si poti intra in contul tau
alegi setarile de confidentialitate
plasezi comenzile simplu si in siguranta
Sunt cookie-uri anonime prin care analizam date despre pagini vizualizate, traseul si actiunile utilizatorilor in site.
Datorita acestor cookie-uri putem evalua rezultatele de trafic online si oferi o experienta mai buna. Cu ajutorul acestor tehnologii, colectam informatii anonime despre cele mai vizitate zone si analizam interactiunea utilizatorilor cu site-ul si incercam s-o imbunatatim.
Aceste cookie-uri sunt utile in scopul afisarii bannerelor cu cele mai bune promotii, dar mai ales in adaptarea si personalizarea continutului.
Prin intermediul lor, putem masura eficienta campaniilor publicitare si analiza daca mesajele au ajuns la publicul tinta pentru a reveni cu recomandari si sugestii de cumparare. Cu ajutorul acestor cookie-uri, afli rapid despre promotiile si produsele relevante pentru tine, beneficiezi de recomandari personalizate pe site, email sau retele de socializare si conturam un profil al preferintelor tale pentru a-ti oferi continut de calitate.