*Pozele sunt cu titlul de prezentare

Rondele Somon 300-350g

38,00 lei /buc

28.50 lei (Pret pentru abonatii FishToDoor)

În stoc

Recomanda

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Livrare oriunde in Romania in 1-3 zile lucratoare

Livrare in cutie termoizolanta

Livrare Gratuita de la 250 RON

Descriere

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg
Natura

Acvacultura

Provenienta

Norvegia

Stare Produs

Congelat

Unul dintre cei mai apreciați pești ai bucătăriei internaționale este somonul, un pește răpitor și migrator, care se regăsește în bazinele hidrografice nord-atlantice. Poate să atingă o lungime de 1,5 m și o greutate de 46 de kilograme. Este de culoare albastru-cenușie, pătat de mici puncte negre, pe abdomen fiind argintiu. În funcție de perioadele în care se află, somonul își schimbă complet înfățișarea, dar nu și gustul, care este de-a dreptul savuros și delicios.

De ce ar trebui să adaugi somonul meselor tale?

✅Este o sursă excelentă de Vitamina D-previne scăderea densității osoase, prin asimilarea mai bună a calciului. De asemenea, previne apariția unor afecțiuni cardiace.
✅Sursă bogată de seleniu- acesta ajută la buna dezvoltare a imunității, prevenind și o serie de boli ale inimii, cum de altfel, reduce și stresul oxidativ.
✅Perfect pentru dieta de slăbire- acizi grași Omega-3 pe care somonul îi conține, ajută la eliminarea poftelor de mâncare și accelerează metabolismul.
✅ GUST și CALITATE- indiferent de cum ai alege să îl prepari, somonul este un pește a cărui savoare nu poate fi comparată. 😋