Reducere!

*Pozele sunt cu titlul de prezentare

Somon Afumat Maruntit 1kg

52,17 lei /kg

Stoc epuizat

Recomanda

Facebook
WhatsApp

Livrare oriunde in Romania in 1-7 zile lucratoare

Livrare in cutie termoizolanta

Livrare Gratuita de la 350 RON

Descriere

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Provenienta

Norvegia

Stare Produs

Congelat

Unul dintre cei mai apreciați pești ai bucătăriei internaționale este somonul, un pește răpitor și migrator, care se regăsește în bazinele hidrografice nord-atlantice. Poate să atingă o lungime de 1,5 m și o greutate de 46 de kilograme. Este de culoare albastru-cenușie, pătat de mici puncte negre, pe abdomen fiind argintiu. În funcție de perioadele în care se află, somonul își schimbă complet înfățișarea, dar nu și gustul, care este de-a dreptul savuros și delicios.

De ce ar trebui să adaugi somonul meselor tale?

✅Este o sursă excelentă de Vitamina D-previne scăderea densității osoase, prin asimilarea mai bună a calciului. De asemenea, previne apariția unor afecțiuni cardiace.
✅Sursă bogată de seleniu- acesta ajută la buna dezvoltare a imunității, prevenind și o serie de boli ale inimii, cum de altfel, reduce și stresul oxidativ.
✅Perfect pentru dieta de slăbire- acizi grași Omega-3 pe care somonul îi conține, ajută la eliminarea poftelor de mâncare și accelerează metabolismul.
✅ GUST și CALITATE- indiferent de cum ai alege să îl prepari, somonul este un pește a cărui savoare nu poate fi comparată. 😋