Reducere!

*Pozele sunt cu titlul de prezentare

Family Box

286,26 lei /cutie

Stoc epuizat

Recomanda

Facebook
WhatsApp

Livrare oriunde in Romania in 1-7 zile lucratoare

Livrare in cutie termoizolanta

Livrare Gratuita de la 350 RON

Descriere

Informații suplimentare

Greutate 4,5 kg

Pachetul “Family Box” contine:
– Creveti JUMBO PDTO U5 (500g)
– Creveti JUMBO PDTO 6/8 (500g)
– Creveti Vannamei 60/70 (2kg)
– Calamar intreg 400+g (2 bucati)
– Carne scoica 200/300 (500g)

Creveti JUMBO PDTO U5 (500g) si Creveti JUMBO PDTO 6/8 (500g)
Cele mai multe beneficii nutritive se găsesc în creveți, din acest motiv sunt recomandați să fie consumați în mod regulat. Indiferent de modul de pregătire ales, aceștia au un gust rafinat și extrem de savuros. Dacă îi veți alege pentru preparatele voastre, aceștia nu vor înceta din a vă surprinde datorită aromei lor.

Creveti Vannamei 60/70 (2 kg)
Creveții Vannamei cu picioarele albe sunt specifici în mod special zonei de sud-est a Asiei. Aceștia sunt un adevărat deliciu în farfurie, indiferent de modul în care sunt consumați. Singuri sau adăugați la diverse tipuri de preparate, creveții au un gust savuros persistent. Sunt congelați într-un pat de apă pentru a le proteja forma intactă. Fiind întregi, se pot pregăti chiar și pe grătar, nu numai în tigaie, solzii protejându-le carnea și gustul deosebit.

Carne Scoica 200/300 (500g)
Ne dorim să avem parte de cât mai mult timp liber și mesele să nu mai reprezinte o greutate. Astfel, ne-am gândit să vă punem la dispoziție un pachet de carne de scoică, gata pregătit, ce nu necesită decât să fie dezghețat. Deveniți creativi în bucătărie cu aceste bucățele minunate de carne de scoică. Încercați-le în salatele cu fructe de mare, paste sau supe. Scoicile fierte pot fi, de asemenea, aruncate în friteuză și servite alături de un sos. Nu vă putem ura decât spor la gătit, GUSTUL va fi garantat în farfuria voastră! ✔️

Calamar intreg 400+ (2 bucati)
Calamarul este o delicatesă în bucătărie, fiind râvnit de majoritatea bucătarilor. Acesta se dezvoltă în mod special în adâncurile mărilor tropicale și chiar dacă este foarte ușor de preparat, calamarul este unul dintre cele mai bune și apreciate fructe de mare. Iar tu poți să îl cumperi chiar acum de pe FishToDoor.

De ce să alegi calmarii pentru mesele tale? 🤔
Unu: Sunt săraci în grăsimi și bogați în proteine✔️
Doi: Delicioși și ușor de gătit✔️
Trei: Datorită conținutului ridicat de fosfor, stimulează cantitățile de calciu și ajută la buna dezvoltare a oaselor✔️

Pot fi preparați în foarte multe feluri, fiecare preparat având un GUST DELICIOS! Pentru câteva sfaturi poți accesa https://fishtodoor.ro/blog/retete.