*Pozele sunt cu titlul de prezentare

Black Friday SeafoodBox

423,00 lei /cutie

Pret Black Friday

Stoc epuizat

Recomanda

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Livrare oriunde in Romania in 1-3 zile lucratoare

Livrare in cutie termoizolanta

Livrare Gratuita de la 250 RON

Descriere

Informații suplimentare

Pachetul “Black Friday SeafoodBox” contine:

– Vongole aleb prefierte 40/60 1kg
– Homar prefiert intreg 350g
– Pui de balta jumbo 6/7 1kg
– Creveti Vannamei 60/70 (2kg)
– Somon file 250g
– Creveti prefierti decorticati PTO 13/15 500g

Homar prefiert intreg 350g

Homarul este una dintre cele mai apreciate delicatese de către bucătari, când vine vorba despre fructe de mare. Carnea acestuia are un gust FINDULCE și DELICAT. Nu știi cum să-l pregătești? Nici nu trebuie! Homarul prefiert de 350gr reprezintă porția ideală pentru o masă festivă. De asemenea, poți să te inspiri din rețetele noastre de pe https://fishtodoor.ro/blog/retete

Creveti Vannamei 60/70 (2 kg)
Creveții Vannamei cu picioarele albe sunt specifici în mod special zonei de sud-est a Asiei. Aceștia sunt un adevărat deliciu în farfurie, indiferent de modul în care sunt consumați. Singuri sau adăugați la diverse tipuri de preparate, creveții au un gust savuros persistent. Sunt congelați într-un pat de apă pentru a le proteja forma intactă. Fiind întregi, se pot pregăti chiar și pe grătar, nu numai în tigaie, solzii protejându-le carnea și gustul deosebit.

Pui de balta JUMBO 6/8 1kg

Aducem în România una dintre cele mai savuroase delicatese ale bucătăriei franceze și anume puii de baltă. Aceștia sunt reprezentați de pulpe de broască, pregătite și gata de consumat. Sunt foarte bogate în proteine și acizi grași, de asemenea conțin și Vitamina A și potasiu. Mulți aseamănă gustul lor cu cel al puiului, având o savoare ușoară, iar textura lor este o combinație între cea a cărnii de pui și cea de pește.

Somon file 250gr

Somonul este unul dintre cei mai renumiți pești în ceea ce privesc beneficiile pentru sănătate. Somonul este apreciat ca pește sportiv în râurile mai mari de pe coasta Pacificului.

Somonul este întotdeauna o piesă centrală cu adevărat impresionantă atunci când este gătit și prezentat cu fileul său delicios. Un sos ușor de mărar și iaurt sau de castravete funcționează bine, iar castraveții tăiați și cartofii noi sunt tovarăși ideali.

Creveti prefierti decorticati PTO 13/15 500g

Cele mai multe beneficii nutritive se găsesc în creveti, din acest motiv sunt recomandați să fie consumați în mod regulat. Indiferent de modul de pregătire ales, aceștia au un gust rafinat și extrem de savuros. Creveții prefierți sunt de culoare roz, ce sunt des întâlniți în cocktail-uri sau în diferite salate. Dacă îi veți alege pentru preparatele voastre, aceștia nu vor înceta din a vă surprinde datorită aromei lor. După gătire sunt răciți în apă cu gheață, ca în cele din urmă să fie congelați, iar astfel își vor păstra frăgezimea și gustul dulce.

Vongole albe prefierte 40/60 1kg

Scoicile îndeplinesc o serie largă de beneficii asupra organismului. Astfel se comportă și scoicile Vongole albe prefierte, care sunt o adevărată delicatesă în bucătărie. Apreciate în rândul marilor bucătari, le puteți adăuga unor preparate, pe care să le pregătiți foarte simplu și rapid acasă. Pentru un plus de inspirație, accesați https://fishtodoor.ro/blog/retete . Vă garantăm GUST și SAVOARE în mâncare! ✨