MISIUNEA NOASTRA

Misiunea paltformei “Fish to door” are la baza crearea primei platforme online de livrare a pestelui si a produselor derivate din acesta in toate colturile Romaniei.

In periplul nostru continuu din ultimii ani ne-am propus sa promovam pestele si fructele de mare in randul romanilor, dar cel mai important aspect il consta promovarea pestelui autohton, deoarece fructele de mare nu prea se regasesc la noi.

Marea noastra nu este posaca deloc, este plina de peste, dar acest peste nu ajunge la voi.

Ne dorim ca romanii sa inceapa sa consume peste constant. Momentan consumul anul de peste pe cap de locuitor este mult sub medie, iar 80% din aceasta provine din import.

Ajutam la cresterea consumului de peste si ne dorim ca toate pescadoarele sa iasa pe apa pentru a va putea aduce acasa cel mai bun si proaspat peste romanesc.

Misiunea-noastra
Misiunea-noastra-platou-peste
Fresh trout

Din depozitul nostru de la Giurgiu amplasat pe un canal al Dunarii pleaca toate produsele comandate de dumneavoastra fiind ambalate in cutiile termoizolante Seafoodbox va garanteaza pastrarea calitatii continutului.

Totodata aliniem produsele premium in randul consumatorilor, le facem de larg consum datorita pretului accesibil.

Daca in continuare va intrebati de ce “Fish to door”? Pe langa prospetimea si diversitatea oferita avem si cele mai mici preturi din tara, chiar si sub lanturile de supermarket-uri.

Nu vindem doar pește, noi vindem peste cu poveste! Ce spuneti? Luati parte la povestea noastra!?

#mareaneagrapemasa

#unkgdepestepesaptamana

#manancapestezidezi

#fishtodoor

#seafoodbox

#yourfishismycommand