File de peste cu spanac

Îți aducem o rețetă copioasă și foarte sănătoasă. Combinăm două ingrediente esențiale pentru puterea organismului, peștele și spanacul. Pe lângă faptul că sunt foarte sănătoase pentru corp, sunt și de o savoare ideală pentru papilele tale gustative. Alege peștele file preferat, cumpără spanac proaspăt și bucură-te de un preparat cu totul delicios: file de peste cu spanac.

File de peste cu spanac

Lista de ingredientefile de peste

–          2 file de peste

–          300 g spanac

–          5 căței de usturoi

–          1 ceapă

–          1 roșie

–          Pesmet

–          Sare, piper și busuioc

–          Ulei de măsline

Cum vom prepara acest fel de peste?

1.      Condimentează peștele cu sare și piper, urmând să îl dai prin pesmet.

2.      Într-o tigaie toarnă uleiul de măsline și prăjește ușor pe ambele părți peștele. Dacă ai nevoie de un ghid prin care să obții cel mai bun peste prăjit, pe Fish to Door găsești cele mai bune indicații.

3.      Începe să pregătești spanacul. Călește ceapa tocată împreună cu trei căței de usturoi tăiați felii. Când s-au călit bine, adaugă spanacul și un pahar de apă. Se lasă la foc mic până când apa scade. Se condimentează cu sare și piper după gust.

4.      Separat, într-o tigaie mică, adaugă o lingură de ulei de măsline peste care vei pune roșia tocată mărunt și restul de usturoi feliat. Călește-le bine și condimentează-le doar cu busuioc.

5.      Ultimul pas: pune o felie de pește în farfurie, peste spanacul, altă felie de pește și acoperă totul cu compoziția din roșie și busuioc. Le poți servi și normal, spanacul și roșiile fiind garnitură. Poftă bună!

Am aparut in...