Beneficii peste pentru sportivi- De ce aleg sportivii peștele pentru mesele lor?

Cunoaste cele mai bune beneficii peste pentru sportivi. Ești sportiv și te întrebi ce ai putea să mai gătești pentru a îți astâmpăra apetitul? Cauți să ai parte de o masă bogată în substanțe nutritive ce să-ți ofere cantitatea de energie de care ai nevoie? Îți dorești să te bucuri de gusturi delicioase și preparate cât mai diversificate? Ei bine, află că peștele este unul dintre alimentele preferate ale sportivilor. . Unde poți găsi cel mai bun peste proaspăt? La Taverna Racilor, cel mai cunoscut și popular restaurant cu specific de peste din București.

Însă, până a ajunge la masă, haide să descoperim împreună de ce este peștele un aliment atât de iubit de către pasionații de sport. Și nu uita că îl poți pregăti la tine acasă. Rețelele le avem noi chiar pe Fish to Door și prin câțiva pași simpli, îți poți prepara un peste fabulos de gustos la tine în bucătărie. Cunoaste cele mai bune beneficii peste pentru sportivi.

Beneficii peste pentru sportivi- de ce aleg sportivii peștele pentru mesele lor?

Este cert că dacă alegem peștele pentru dieta noastră vom avea parte de o sursă bogată de proteine. Este recomandat să consumăm peste de cel puțin două ori pe săptămâna. Însă, în cazul sportivilor, există și mai multe beneficii de care aceștia se pot bucura. Dacă și tu ești un sportiv pasionat, află de ce este peștele alimentul potrivit condiției tale fizice. Cunoaste cele mai bune beneficii peste pentru sportivi.

1.      Sănătatea articulațiilor asigurată- odată cu înaintarea în vârstă este esențial să ai grijă de articulațiile tale. Acizii grași Omega-3 pe care peștele îl conține ajută la ameliorarea rigidității articulațiilor și de asemenea, combate aceste substanțe chimice ce distrug cartilajul.

2.      O mai bună sănătate a inimii- un sportiv are nevoie de o inimă sănătoasă. Prezența acizilor grași Omega-3 scad posibilitatea apariției unor boli sau afecțiuni cardiovasculare.

3.      Recuperare musculară- unele exerciții din antrenament pot cauza dureri musculare. Apar, astfel, inflamațiile. Uleiul de peste ajută la reducerea lor și totodată, te vor ajuta să îți recapeți mult mai repede puterea de lucru. Rezultat: mai puțină durere și mai multă forță!

4.      Pierderi de grăsime- forma este și ea esențială pentru un sportiv. Cu cât forma corpului este mai bună, cu atât performanțele sunt mai mari. Chiar dacă vorbim de ulei de peste, trebuie să știi că acesta nu îngrașă, ci chiar ajută la scăderea grăsimii abdominale.

5.      Plămâni mai puternici- este important să ai control asupra respirației în timpul antrenamentelor sau atunci când alergi. Uleiul din peste ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și la livrarea oxigenului atunci când îți soliciți corpul la maxim.

Beneficii peste pentru sportivi- de ce aleg sportivii peștele pentru mesele lor?

Pentru că acum știi cât de bine poate să-ți facă un peste pregătit și consumat regulat, nu mai sta pe gânduri și aleargă până la Piata de Peste Bucuresti sau comandă de pe Fish to Door!

Am aparut in...