Dezghetare peste congelat si fructe de mare congelate- Cum să le dezghețați?

Dezghetare peste congelat si fructe de mare congelate

Cea mai bună parte a zilei este atunci când începem să pregătim masa. De ce? Pentru că toți adorăm mâncarea, dar…problema apare când trebuie să o gătim. În mod special când alegem un preparat pe bază de pește, deja ne gândim la tot procesul pe care trebuie să îl facem ca să avem parte de un preparat gustos. Iar dacă peștele este congelat, atunci chiar ne vom pierde pofta. Dar, aici suntem noi pentru a vă împărtăși secretul nostru prin care pregătim cele mai bune preparate cu pește sau fructe de mare.

Dezghetare peste congelat si fructe de mare congelate- cum să le dezghețați?


Cheia? Încet și sigur!

Chiar dacă produsele Fish to Door sunt congelate foarte ușor și într-un mod cât mai benefic, decongelarea lor nu este la fel de rapidă. Care este secretul pentru a obține un pește bun și niște fructe de mare savuroase după dezghețare? Să le țineți la dezghețat timp de 24 de ore în frigider. Astfel, dacă este luni și vreți pește, pregătiți-l încă de duminică dimineață.
 
Inspirația vine așteptând!

V-ați gândit să pregătiți pește și fructe de mare, dar o rețetă ați găsit? Nu irosiți asemenea alimente pe mâncăruri lipsite de inspirație, ci căutați, cât timp se dezgheață, cele mai bune rețete. Unde? În secțiunea noastră din site, unde vă împărtășim cele mai bune preparate cu pește și fructe de mare. Doar pe rețete.fishtodoor veți descoperi mâncăruri cu totul aparte.
Dezghetare peste congelat si fructe de mare congelate- cum să le dezghețați?
Dezghetare peste congelat si fructe de mare congelate- Cum să le dezghețați?
Dezghetare peste congelat si fructe de mare congelate

Ați uitat să puneți peștele sau fructele de mare la decongelat?

Se poate întâmpla să fi uitat că acestea trebuie dezghețate și este deja luni. Ei bine, nu vă îngrijorați, pentru că veți putea face asta și în câteva ore. Puneți alimentele ambalate sub jet de apă rece. Nu folosiți apă caldă pentru că amplifică apariția bacteriilor. Și nicidecum nu folosiți cuptorul cu microunde pentru că veți distruge buna textură a peștelui.

Ultimul pas!

Verificați bine dacă fructele sau peștele s-au dezghetat complet. Tamponați-le cu șervețele de bucătărie, ca în cele din urmă să le puteți condimenta și găti. Dacă vă doriți un pește care să aibă crustă, ar fi indicat să îl aduceți la temperatura camerei.

Am aparut in...