Fructe de mare congelate- Cum congelez fructele de mare?

Ți s-a întâmplat adeseori să cumperi o cantitate mai mare de fructe de mare și să nu știi ce ar trebui să faci cu ele? Te-ai gândit să le congelezi, dar nu ai avut siguranță că ar fi decizia cea bună? Ei bine, nu te grăbi să le arunci sau să le prepari, pentru că vom parcurge împreună un ghid ce te va învăța cum să procedezi în cazul congelarii fructelor de mare. Tot ce trebuie să știi îți vom explica pe cât se poate de simplu ca de acum să nu mai reprezinte o problemă pentru tine. Te vei bucura de cele mai bune fructe de mare congelate.

Fructe de mare congelate- cum congelez fructele de mare?

1.      Cumpără întotdeauna fructe de mare proaspete. Dacă acestea sunt expirate sau pe cale să expire, congelarea nu va fi de ajutor. Cu siguranță își vor pierde din calitate și riști să te îmbolnăvești din cauza lor.

2.      Este foarte important să nu lași fructele de mare să ajungă la temperatura camerei înainte de congelare. Ține-le într-un loc cât mai răcoros, ferește-te de căldură.

3.      Arsurile de congelare apar în momentul în care fructele de mare sunt ținute în recipiente ce permit umiditate sau prezența vaporilor. Evită astfel de recipiente de depozitare pentru ele!

4.      Pentru a te organiza mai bine, notează pe fiecare recipient data la care ai congelat fructele de mare. Sau data limită până la care pot fi consumate.

Acum că le-ai congelat într-un mod corect, poți da greș la final, când va fi nevoie să le decongelezi. Ține cont de următorii pași și ai siguranța că te vei bucura de produse numai bune de preparat.

Fructe de mare congelate- cum congelez fructele de mare?

1.      Nu lăsa fructele de mare la dezghețat pe masă la temperatura camerei. Riști să se strice.

2.      Folosește apă rece pentru a începe procesul de dezghețare.

3.      Nu lăsa fructele de mare pentru următoarea zi. Dacă astăzi le-ai dezghețat, tot astăzi este necesar să le și gătești.

4.      Cu cât fructele de mare stau mai puțin la îngheț, cu atât sunt mai gustoase și își păstrează calitatea. Astfel, fructele de mare congelate pentru o săptămână sunt mai bune decât acelea de două săptămâni.

Ține cont de pașii indicați și bucură-te de cele mai bune fructe de mare doar de pe Fish to Door. Pentru tine avem pe piață unele dintre cele mai râvnite și dorite produse. Doar comandă-le și bucură-te de gustul lor!

Am aparut in...

Abonamentele nu mai sunt disponibile.

Dorim să vă informăm că am eliminat complet sistemul de abonamente.